• Ново
Топки за изсушаване на козината - За етерични масла, 6 опаковки, Органични многократна употреба Натурален Дифузор за Ароматерапия, Омекотител за тъкани за пране на ?
zoom_in

Топки за изсушаване на козината - За етерични масла, 6 опаковки, Органични многократна употреба Натурален Дифузор за Ароматерапия, Омекотител за тъкани за пране на дрехи Essential Wool

BGN 10.17

Брой продукти
check Налично

Предлага се с чанта за носене за удобно съхранение заедно с бутилка етерично масло или между загрузками, когато използвате други, определени с друго маслоИзползвайте писалка за вливане или обикновен опаковка масло с редуктор дупки. ✔️ ПАТЕНТОВАН ДИЗАЙН - Дизайн осигурява по-равномерно разпределение и по-голям обем за съхранение на масла за няколко сваляния, отколкото при външно прилагане.По-равномерно разпределя маслото отвътре топчета на повърхността, а след това попада в бельо.Само няколко медицина пипети, пълни с етерично масло, поставени в средата на зърно през отвора за достъп позволяват многократно качване бельо с една и съща прилагането на етерично масло, спестяване на вашето време!Този изключителен дизайн осигурява по-равномерно разпределение на масло по повърхността на топката и по този начин по ваше белью!Можете лесно да научите топката в красива сива вълна, смес, която се съхранява масло за повторно нанасяне.Поръчайте набор от топки за сушене на всяко масло, което имате, за да се запази масло и аромат на чиста!Запазете чистотата на бельо с помощта на вашия любим човек етерично масло, оразмерени за нашите шарикам за изсушаване на 100% органична вълна. 100% органични нова зеландия кожа с висока плътност. ✔️ НАПРАВЕНО ЗА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - за Многократна употреба топки за изсушаване на органичната вълна, изработени изключително за използване с EO!.Използвайте писалка за вливане или обикновен опаковка масло с редуктор дупки.Няма повече нужда от сушилни листове с химически омасляване!Защо избрахте Нашите Сушилни топки?Предназначен единствено за употреба с любимите си етерични масла. ✔️ ПОДОБРЯВА ПРАНЕ - Намаляване на статичното електричество, използвайте всяко етерично масло!. ✔️ ОРГАНИЧЕН МАТЕРИАЛ - Изцяло естествена, здравословна алтернатива на биологично лист за сушене без химикали. ✔️ ПАТЕНТОВАН ДИЗАЙН - Дизайн осигурява по-равномерно разпределение и по-голям обем за съхранение на масла за няколко сваляния, отколкото при външно прилагане. ✔️ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО – Сверхбольшие топки за сушене на дрехи повишена плътност, екологично чисти, экономящие енергия, вълнени топки за сушене на дрехи премиум-клас в Нова Зеландия.

Клиентите също го харесват..