• Ново
NA Черна Тест хартия за парфюми за Ароматерапия, Тестер, Етерични масла, Професионални Тестери на Парфюми Квадратна Форма, Ленти за Тестване Аромат с дизайн на проте
zoom_in

NA Черна Тест хартия за парфюми за Ароматерапия, Тестер, Етерични масла, Професионални Тестери на Парфюми Квадратна Форма, Ленти за Тестване Аромат с дизайн на протектора (3,95 X 0,98)

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

Хартия от 90% памук 【Размер】 -Всяка ивица е с размер на 3,95 "X 0,98" / 100x25 mm.Тест-ленти за етерични масла нямат маркировка и са идеални за тестване на аромати, масла или парфюми.Материал : здрава черна хартия Размер тестер на етерични масла : 3,95 "X 0,98" /100x25 мм Печат : без печат Опаковка : 100 бр / пакет Повече : Тези тест-ленти имат широк спектър на приложение; те са подходящи за тестване на парфюми, етерични масла, масла за ароматерапия, аромати и т. 【Характеристики】-350 гр плътен материал и супер впитывающая способността на парфюм, аромат остава за дълго. 【Материал】- е Изработен от неръждаема черна тестова хартия за спиртни напитки. 【Инструкции】-Тестване на етерични масла, масла за ароматерапия и други ароматизирани течности. Забележка : Предназначени за изпитване на масла за ароматерапия, парфюми, етерични масла и така нататък. 【Опаковка】 100 бр, внимателно опаковани, ще ви хареса.След това можете да и ивица към носа си и направи кратък дъх.След като тестовата хартия ще пропусне в гърлото на флакона, или след като на директно пръскане на парфюм, трябва да обмахнуть още една тестова хартия фен, с аромат на распределился равномерно.

Клиентите също го харесват..