• Ново
Semetall 10 бр 40 мм Вентилатора за Охлаждане Защитна Решетка Метална Защитна Мрежа Вентилатор за Радиатор (Сребристо-бял)
zoom_in

Semetall 10 бр 40 мм Вентилатора за Охлаждане Защитна Решетка Метална Защитна Мрежа Вентилатор за Радиатор (Сребристо-бял)

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

Основни характеристики на вентилатора за Охлаждане е оборудван с капачка, която може по-добра защита на работата на вентилатора за охлаждане, като по този начин за удължаване на живота муАко имате някакви проблеми, ние с удоволствие ще разрешим ги за вас.Приложение : Подходящ за вентилатора за охлаждане на 40 x 40 mm/1,57x1,57 инча (Д * Ш). ? 【Тънка работа】Повърхността след обработката е гладка и няма да навреди на ръцете по време на използване, така че можете да го използвате с доверие. ?【Функция】 Монтирани на охлаждающем вентилатора 40x40 мм, той може не само да предотврати усвояването на вентилатора за по-големите предмети по време на работа, но и да се предотврати случайното докосване на пръстите си до лопастям фен. ?【Работи добре】 Благодарение на този охлаждащ вентилатор има защитно покритие, което може най-добре да защитите работата на вентилатора за охлаждане, като по този начин за удължаване на живота му.?【Спецификация】 Цвят : сребристо-бял; Материал : метал; Размер : 40x40 мм / 1,57x1,57 инча; Тегло на опаковката : 44,3 грама; съдържание на пакета : 10 бр. ?【Забележка】 Тази защитна решетка на вентилатора за охлаждане без винт, така че ще трябва сами да се подготвят винт за инсталиране, моля, извинете ни.

Клиентите също го харесват..