• Ново
Исцеленное Огърлица От Скъпоценни Камъни Огърлица От Скъпоценни Камъни Дифузор Етерично Масло Колие от Етерично Масло, Ароматни Дифузор Колие Ароматни Медальон, ?
zoom_in

Исцеленное Огърлица От Скъпоценни Камъни Огърлица От Скъпоценни Камъни Дифузор Етерично Масло Колие от Етерично Масло, Ароматни Дифузор Колие Ароматни Медальон, Огърлица Дифузор Етерично Масло Колие за Момичета

BGN 5.51

Брой продукти
check Налично

- Подходящ е за посещения в специални случаи, като годеж, официална вечеря, парти по случай рождения ден и така нататъкИнформация за продукта Този предмет представлява луксозно колие с окачване, произведено от траен и декоративен метален материал.Метал, Вулканичен камък.Пратката включва 1 х верига за пуловери 1 х лава Характеристики -Размер : 40,00 X2,00 X0,80 см.Колие може да се комбинира с всякакви дрехи почивка, който сте избрали.Верига за пуловери от ЛАВА - няма идеален вариант за декорация, но и хубав подарък за вашето семейство и приятели./15,72 X0,79 X0,31 инча -Дизайн колиета във формата на листа с окачване от лава с етерично масло го прави по-елегантен в чорап. - Лесен и модерен колие ще ви направи по-елегантна и привлекателна. - Материал : Метал с вулканичен произход - Цвят : златист - Хубав подарък за специални, която обичаш, тя много ще се хареса. не само идеална украса за ежедневно носене, но и прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Колие от ЛАВА - Лесно и модерно колие, в който ще изглеждате по-елегантно и привлекателно.Колие с дифузер етерично масло от лава мъниста-Дизайн колиета във формата на лист с окачване от лава с етерично масло го прави по-елегантен в чорап.

Клиентите също го харесват..