• Ново
Многопараметрический Тестер за качеството на водата, WiFi Онлайн Автоматично Съхранение на Данни Безжично Дистанционно Наблюдение Измерител на Качеството на Водат
zoom_in

Многопараметрический Тестер за качеството на водата, WiFi Онлайн Автоматично Съхранение на Данни Безжично Дистанционно Наблюдение Измерител на Качеството на Водата Акумулаторна батерия за Лабораторна Хидропонно (2)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

ВРЪЗКА Wi-Fi интернет И ПРЕНОС на ДАННИ : Изтеглете приложение for Sasha Smart и влезте в своя акаунтПрилагане на мониторинг в реално време от мобилния си телефон.ВРЪЗКА Wi-Fi интернет И ПРЕНОС на ДАННИ : Изтеглете приложение for Sasha Smart и влезте в своя акаунт. 8 В 1 WIFI ОНЛАЙН тестер за КАЧЕСТВОТО на водите : S. Безжичен Wi-Fi ДИСТАНЦИОННО наблюдение : Свързване на мобилни приложения, поддръжка на многопараметрического тест, автоматична настройка, автоматична корекция, автоматично съхранение на данни, съхранение на данни в рамките на 30 дней5. ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : идеален за аквариуми, хидропоника, лаборатории, спа-салони, басейни и други програми за тестване на качеството на водата и монитори Как да използвате : свързване на източник на захранване за използване, моля, обърнете се към инструкциите за повече работа.0 ms / cm CF : 0-1999. G p H EC SALT ORP TDS CF TEMP 8 параметри, онлайн безжично отдалечено наблюдение, получаване на данни в реално време, данните се запаметяват автоматично след 30 дни.МОНИТОРИНГ на МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : 24-часова инструмент за онлайн наблюдение, приложението е съвместимо с операционни системи i OS, така и с Android.Настройте език и регион телефон за автоматично конвертиране на различни записаните данни в заявлението.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : идеален за аквариуми, хидропоника, лаборатории, спа-салони, плувни басейни и други програми за тестване на качеството на водата и монитори. ВРЪЗКА Wi-Fi интернет И ПРЕНОС на ДАННИ : Изтеглете приложение for Sasha Smart и влезте в своя акаунт.Безжичен Wi-Fi дистанционно наблюдение : Свързване на мобилни приложения, поддръжка на многопараметрического тест, автоматична настройка, автоматична корекция, автоматично съхранение на данни, съхранение на данни в рамките на 30 дни.МОНИТОРИНГ на МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : 24-часова инструмент за онлайн наблюдение, приложението е съвместимо с операционни системи i OS, така и с Android. МОНИТОРИНГ на МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ : 24-часова инструмент за онлайн наблюдение, приложението е съвместимо с операционни системи i OS, така и с Android. 8 В 1 WIFI ОНЛАЙН тестер за качеството на водите : S.Прилагане на мониторинг в реално време от мобилния си телефон.Прилагане на мониторинг в реално време от мобилния си телефон. 8 В 1 WIFI ОНЛАЙН тестер за качеството на водите : S.Настройте език и регион телефон за автоматично конвертиране на различни записаните данни в APP2.Спецификация : Тип елемент : Многопараметрический тестер за качеството на водата Материал : ABS8 в 1 : S.

Item Type:
Multi Parameter Water Quality Tester
Material:
ABS
8 In 1:
S.G PH EC SALT ORP TDS CF TEMP
Range:
PH:
0.00-14.00pH
ORP:
-2000mv - +2000mv
EC:
0-19000us/cm 0-199.0 ms/cm
CF:
0-1999.0CF
TDS:
0-19990ppm 0-199.0ppt
Salt:
0-199.9ppt 0%-20%
S.G:
0.990-1.400
Temperature:
0-50℃(32℉-122℉)
Resolution:
PH:
0.01PH
ORP:
1mv
EC:
1us/cm (1999us/cm); 0.1 ms/cm
CF:
1CF
TDS:
1 ppm (1999ppm); 0.1 PPT
Salt:
1ppm (1999ppm); 0.1 PPT 0.01%
S.G:
0.001
Temperature:

Клиентите също го харесват..