• Ново
Yulefly 12-Инчов Голям Плюшен играчка-Гъба, плюшена играчка-Гъба, Обнимающая Възглавница, Плюшен Кукла, Подарък за рожден Ден (Червен, 11,8 инча)
zoom_in

Yulefly 12-Инчов Голям Плюшен играчка-Гъба, плюшена играчка-Гъба, Обнимающая Възглавница, Плюшен Кукла, Подарък за рожден Ден (Червен, 11,8 инча)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Съзерцание на това може да ви релаксиращо настроение за целия денСладък дизайн форми на плюшени кукли с гъби възглавница я прави по-сладка. [Подарък, който можете да прегърне по всяко време] - Тази гъба е най - сладък подарък за деца, приятелки, семейства, на Коледа, на рождения ден на детето и т. [Изискан дизайн на детайлите]- cartoony гъби дизайн, с меко докосване, пухкав стил, ще ви приятна компания. [Украсете своето прекрасно пространство] - Можете да поставите тази страхотна и уникална играчка-гъба, където и да отидете.[Супер мек материал] - Меки плюшени играчки с животни са изработени от висококачествен полипропилен памук, без мирис, безцветни, сладки и меки, стискам без деформация, естествени и дишащи, без мирис и пере!Пухкави и мека играчка-гъба изглежда много сладък и удобен, идеален като приятел, спътник за деца.Помага ефективно за облекчаване на стреса и може да се използва като възглавница. [На разположение в два размера] - плюшен играчка-гъба 11,8 и 23,6 инча, плюшен играчка-гъба kawai малък размер, не заема твърде много място и може да бъде взета със себе си навсякъде.Голям сладък пухкав гъба може да се използва като възглавница за обнимания, за да ви е по-удобно.

Клиентите също го харесват..