• Ново
3 Опаковки Магнитни държатели за очила, поименна етикет, значка, държач за слънчеви очила, идентификационен икона за мъже и Жени (от Неръждаема Стомана, черен Долен ?
zoom_in

3 Опаковки Магнитни държатели за очила, поименна етикет, значка, държач за слънчеви очила, идентификационен икона за мъже и Жени (от Неръждаема Стомана, черен Долен Черен диамант)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

добра сила на адсорбция на 3 【Полезни съвети】 Нашите магнитни държачи за точки могат да се перат само на ръка, да се проветри и изсъхне, след почистване. 【Класически 】 Нашите магнитни поставки за очила са опаковани индивидуално. 【Класически 】 Нашите магнитни поставки за очила са опаковани индивидуално.Не за перфекционисти!. Пластмаса + магнит Внос ръчно пране с магнитна закопчалка. лесно се носи с себе си. Подходящ за всички мъже и жени 2.Пластмаса Произведено в САЩ Ръчно пране.Не се притеснявайте за увреждане или триене по време на транспортиране!След като получите вашата пратка, вие можете да изберете цвят в тон на вашето заедно, прост и удобен.CV Описание на продукта Ключови думи Магнитни държачи за точки Брой 3 Цвят Черен отдолу Черен диамант Опаковката на Всеки притежател за очила опаковани индивидуално в пакета за доставка Функции 1.【Класически 】 Нашите магнитни поставки за очила са опаковани индивидуално. здрава носеща способност 4.Не се притеснявайте за увреждане или триене по време на транспортиране!След като получите вашата пратка, вие можете да изберете цвят в тон на вашето заедно, прост и удобен.Не се притеснявайте за увреждане или триене по време на транспортиране!След получаване на пратката вие можете да изберете произволен цвят, подходящи за вашия наред, просто и удобно.

Клиентите също го харесват..