• Ново
3 Бр. Молив за вежди, Дръжка за татуировка на веждите с Микроблейдингом, Молив За грим на Вежди, Дръжка за вежди с Апликатор на върха на микро-вилици, Молив за вежди, У?
zoom_in

3 Бр. Молив за вежди, Дръжка за татуировка на веждите с Микроблейдингом, Молив За грим на Вежди, Дръжка за вежди с Апликатор на върха на микро-вилици, Молив за вежди, Устойчив Водоустойчив и устойчив на размазыванию

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

?【Нов дизайн】 Дръжка за вежди с апликатор с микро-вилица, която създава фините линииКогато не се използва, затегнете капачката и дръжте го наклоненным вертикално, за да се предотврати изсушаване на върха на писалката. ?Характеристики : ?-микро-разцепен на апликатора, лесно се представят попълване на ?-идеално се съчетава с всякакъв грим ?-дълготраен ?-водоустойчив, дълготраен, и е трудно да зацапвам ?-лесно да ?спецификация : ?количество : 3 бр ?тегло : 50 грама ?Размер : 1,8 х 1,8 х 11 вж. ?Молив за вежди, дръжка за микроблейдинга вежди, дръжка за вежди има апликатор за микроблейдинга му е много лесно да се попълнят и рисува ясни, естествени, големи светли вежди, водоустойчив, здрав, това не е лесно размазване, лесно да се премахне, отлична устойчива формула, той лесно се задържа през целия ден бляскав грим на очите, така че вие винаги ще бъдете бляскава.Водоустойчиви, не потревожат спортувате, дъжд, пот, тя е здрава и му е трудно размазване.Как да се освободите от : Внимателно почистете средство за отстраняване на грим или почистващ масло за премахване.Можете да изберете подходящ молив за вежди в съответствие с цвета на косата и предпочитания и лесно да създадете секси и атрактивен грим на очите. ?【Характеристики】 Микродермабразионный молив за вежди е изработена с изключително устойчива формула, лесно се издържа по цял ден, за създаване очарователен грим на очите.?【Бляскав грим на очите】 Ние внимателно избрани 4 най-популярните цветове : тъмно кафяво / светло кафяво / сиво / черен.

Клиентите също го харесват..