• Ново
Ретро молив случай с Пеперуди, Студентски Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка за Ученици, Офис Женски Непълнолетните Момичета, Момче?
zoom_in

Ретро молив случай с Пеперуди, Студентски Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка за Ученици, Офис Женски Непълнолетните Момичета, Момчета

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

н【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.Предпазва от прах, драскотини и ожулвания.Предпазва от прах, драскотини и ожулвания.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т.Моющийся и устойчив на абразия, устойчиво използване. 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т. 【Идеален подарък】 Това е хубав подарък за момчета и момичета, младежи и възрастни, мъже и жени на бала, подарък за рожден ден или връщане в училище. 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.

Клиентите също го харесват..