• Ново
С натрупване митра видял fresa с предпазител лепкав съединения под ъгъл от 45 °, Нож от сплав, Лесна За инсталиране, Набор от Дървообработващи режещи Стандартни размер?
zoom_in

С натрупване митра видял fresa с предпазител лепкав съединения под ъгъл от 45 °, Нож от сплав, Лесна За инсталиране, Набор от Дървообработващи режещи Стандартни размери за Маркиране на Чекмеджета и шкафове

BGN 19.00

Брой продукти
check Налично

Параметри : Тип на продукта : Фрезер с тръба на шарнирна връзка 45 ° Материали : Тяло от въглеродна стомана + режещата глава от сплав Спецификация : Диаметър на опашка : 1/2 Диаметър на режещата глава : 1-3 / 8in, 2in, 2-3 / 4in Дълбочина на рязане : 3/4 инча, 1in, 1-1 / 3in Осъществяване Списък : 3 х фрезы3 х кутия за съхранение [ДЖОЛАН 1/2"] С диаметър джолан 1/2 инча и могат да бъдат монтирани на стандартни гравиране и кантиране на металорежещи машини.[РАЗЛИЧНИ размери] включително 3шт фиксаторов лепкав съединения под ъгъл 45 °, с различен диаметър на главата и дълбочина на острието, за да отговори на по-голям брой нужди. [ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА] Благодарение на използването на превъзходна въглеродна стомана с термостойким покритие от PTFE режещо острие се получава остър и гладка. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Може да се използва за обработка на МДФ, масивно дърво, ПДЧ, шперплат, за производство на чекмеджета, врати рам и шкафове и т. [ЗАКЛЮЧВАНЕ за връзка под ъгъл от 45 °] Блокер разрези под ъгъл от 45 ° осигуряват здраво свързване, и на борда може да се лесно да се заключва в процеса на затягане. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Може да се използва за обработка на МДФ, масивно дърво, ПДЧ, шперплат, за производство на чекмеджета, врати рам и шкафове и т.

Item Type:
45° Joint Router Bit
Material:
Carbon Steel Body + Alloy Cutter Head
Specification:
Shank Diameter:
1/2in
Cutter Head Diameter:
1-3/8in, 2in, 2-3/4in
Blade Depth:
3/4in, 1in, 1-1/3in
Package List:
3 x Router Bits3 x Storage Box:

Клиентите също го харесват..