• Ново
Комплект фрезоване бита KATUR с V-Образно пазом, 2 бр. Комплект с опашка 1/2 инча 45 Градуса, Дървообработваща Машина (джолан 1/2 )
zoom_in

Комплект фрезоване бита KATUR с V-Образно пазом, 2 бр. Комплект с опашка 1/2 инча 45 Градуса, Дървообработваща Машина (джолан 1/2 )

BGN 20.77

Брой продукти
check Налично

Технически характеристики на : Баланс : допуск +/- 0,003 " Корпус : солидна закалена стомана на Острието : Промишлен карбид с микрозернистостью Нож : CNC машина с шкурка 600, огледално покритие Материал : Острието е от сплав, дръжката е от въглеродна стомана Цвят : жълт Размер : 1/2 "джолан; ширина 1-1 / 8 "и 2★ 【Набор от фрезоване бита с V-образно пазом и шпунтом】 джолан 1/2 "; ширина 1-1/8" и 2. ★ 【Лесно да се съхранява и транспортира】 Идва с футляром за съхранение за по-лесно съхранение и преносимост. ★ 【Купи с увереност】 Ние предлагаме гаранция "ДВЕ години" на продукт (и), които потвърждават наличието на дефект от производителя. Острието е от сплав с високо качество, заварени, стабилно качество и висока ефективност. (Моля, затегнете вал на правилното място и да вземете необходимите защитни мерки при обработката на дървесина. ★ 【Дизайн за】 Определени фрезоване бита с V-образно деколте и е предназначен за извършване на директни линии или точни измервания, например при ръчна обработка на чекмеджета, различни подови настилки и друг дървен материал. ★ 【Лесно да се съхранява и транспортира】 Идва с футляром за съхранение за по-лесно съхранение и преносимост.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в делничните дни.0"; дълбочина 1-1 / 8". ★ 【V-образна форма на】 V-образна форма на перваза и канавка за създаване на V-образна форма на повърхността. ★ 【Набор от фрезоване бита с V-образно пазом и шпунтом】 джолан 1/2 "; ширина 1-1/8" и 2.Висококачествен джолан здрав и устойчив на абразия за правилния баланс при високи обороти. ★ 【V-образна форма на】 V-образна форма на перваза и канавка за създаване на V-образна форма на повърхността. ★ 【Купи с увереност】 Ние предлагаме гаранция "ДВЕ години" на продукт (и), които потвърждават наличието на дефект от производителя.Можете да увеличите скоростта до 20 000 об/мин, ако материалът не е прекалено твърдо.Характеристики : Подходяща за изработка на плътни плочи, масивно дърво, МДФ, ПДЧ, шперплат и т.

Клиентите също го харесват..