• Ново
Cabilock 60 Бр Свързване на Куката Сгъваем Гардероб Куки за панталони за Кабинет Сгъваеми Куки за козината на Съединителната Обтегач Пълнители Куки Съединителната Кук?
zoom_in

Cabilock 60 Бр Свързване на Куката Сгъваем Гардероб Куки за панталони за Кабинет Сгъваеми Куки за козината на Съединителната Обтегач Пълнители Куки Съединителната Куки Каскадно Свързване Куки на Съединителната Закачалка

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

-Изработени от безопасен и надежден материал от неръждаема стомана, свързващи куки са здрави и трайни, благодарение на висока носеща способност на метални фитинги куки за закачалкиКуката над вратата : Свързване куки за закачалки за дрехи Уникален дизайн позволява да поставите повече от закачалки за дрехи в гардероба или килера, че спестява място, позволява да се съхранява повече неща в тесни помещения.Куки за закачалки Wadrobe : Компактни куки са лесни за използване, просто закрепете един в горловине закачалки, след това поставете на горната част на допълнително закачалки в края на куката connector.Конектор за закачалки в гардероба : Куки за connector за закачалки за дрехи са много полезни за съхранение и организация на облекло, което спестява много място в гардероба. куки за закачалки за дрехи и Те могат да ви предоставят повече удобства. -Штабелируемые пълнители за закачалки могат да бъдат прикрепени към закачалка за дрехи за свързване на следните, можете да използвате някои удължители за закачалки. -Можете да получите достатъчно количество фитинги куки за закачалки от неръждаема стомана, за да отговарят на вашите нужди за домашна употреба на съединителната куки за домашни закачалки.Метален конектор за закачалки : Свързване куки за закачалки за дрехи Елегантен и компактен дизайн на цвят куки за закачалки за палта ви позволява да комбинирате различни дрехи или закачалки. -Компактен куки за закачалки, не само ви позволява да съхранявате дрехите си, но и организирате вашите чанти, колани, вратовръзки и т.

Клиентите също го харесват..