• Ново
Cabilock 40 Бр Двоен Нокът, Немаркирующаяся Обтегач, Куки за Раницата, Лепило Куки, Тежкотоварни Прозрачни Куки, препарат за съдове, Окачени Куки, Лепкава Кука, Подмяна н?
zoom_in

Cabilock 40 Бр Двоен Нокът, Немаркирующаяся Обтегач, Куки за Раницата, Лепило Куки, Тежкотоварни Прозрачни Куки, препарат за съдове, Окачени Куки, Лепкава Кука, Подмяна на Ъглови Етажерки, Лепило Куки, Кухненски Кука

BGN 29.26

Брой продукти
check Налично

ТЕЖЪК, с монтиран на стената лепкава кука - Тази прозрачна залепваща стикер, изработен от безопасен PVC, които могат да издържат на ежедневното използване и лесно за носенеПодходящ за различни помещения, като спални, кухни, бани, офиси и други места с кука за душ рафтове.Пратката включва 40 x лигав кука за организатор за душата Характеристики -Забележка : Тези самозалепващи куки за баня не са многократно закачалка за организатор за душата.Куки за душата - Тази прозрачна залепваща стикер, подходящ за бани, душ кабини, кухни, перални помещения, тоалетни.Пробиване не се изисква. -Преди да се използва лепкава куки, моля, почистване на плочки или други плоски гладки повърхности с помощта на лош вкус да се измъкне за стени и избършете го подсушете с. -Самозалепващи се на куките може да се използват свободно в обсега на ръцете.36 X0 кука за кухненските рафтове. -Нашите лепкава ъглови куки за душ рафтове добре поддържани в душата, не сверля и не уврежда кухненски кука за стени. ТЕЖЪК, с монтиран на стената лепкава кука - Тази прозрачна залепваща стикер, изработен от безопасен PVC, които могат да издържат на ежедневното използване и лесно за носене.Подмяна на лош вкус да се измъкне за организатор за душ -получавате достатъчно количество здрави лепило лепило куки, които да са достатъчни за известно време.ЛЕПИЛО КУКИ ЗА РАФТОВЕ в банята - СТИКЕР На САМОЗАЛЕПВАЩИ КУКИ Лепило куки имат траен лепило и предоставяне на надеждни етикети, които няма да навредят на вашата стена. СТЕНЕН КУХНЕНСКИ на КУКИ се Препоръчва да се изчака 24 часа след прилагане на лепилни куки, преди да публикувате теми. стенен кухненски на куки се Препоръчва да се изчака 24 часа след нанасяне на лепило куки, преди да публикувате теми. лепкава кука за организатор за душата Лигав кука за организатор за душ може да се използва известно време.

Клиентите също го харесват..