• Ново
Hemoton 1 Комплект от 2 бр. Превръзки на главата с Акупунктурными точки, Възглавница, Шапка от Мигрена, шапки, Практичен Инструмент, Мигрена, за премахване на черен на цв?
zoom_in

Hemoton 1 Комплект от 2 бр. Превръзки на главата с Акупунктурными точки, Възглавница, Шапка от Мигрена, шапки, Практичен Инструмент, Мигрена, за премахване на черен на цвят, Масажор за Медитация, Колани, Превръзка на

BGN 55.65

Брой продукти
check Налично

масажор за глава с напрежениеПревръзка на главата за това е набор от масажи чалми, които са изработени от висококачествена памучна тъкан, ABS-пластмаса и губчатых материали са достатъчно устойчиви и практични за използване. масажът превръзка на главата Тези масажни превръзки са удобни и са подходящи за повечето размери голове. Иглата на превръзка ще окажат натиск върху активните точки, отпуснете напрегнатите мускули, намаляване на стреса и намалява главоболието. - Превръзка на главата с пластмасова игла могат масаж на акупунктурни точки, насърчаване на кръвообращението, премахване на умората точка масажни лепенки.Акупресура масаж обвивка. Акупрессурные тайна Характеристики - Цвят : черен масажор за глава. открий масажни превръзки - Изработени от висококачествена памучна тъкан, ABS-пластмаса и губчатых материали, те са издръжливи и достатъчно практични, за да ги използват за стягане на кожата и брадичката. - Това е удобно и лесно се облича и да се снима с лента масажор за глава.превръзка на главата за точков масаж Информация за стоки, Главоболие превръзка от главоболие при мигрена Превръзка на главата с пластмасова игла могат масаж на акупунктурни точки, насърчаване на кръвообращението, премахване на умората. - Размер : около 70,00 X7,00 X1,00 см /27,51 X2,75 X0,39 инча превръзка от неопрен за точков масаж.Шапчица от мигрена : Сложете превръзка и се отпуснете.Възглавница за точков масаж : повишава енергията и кръвообращението : Хиляди точки за точков масаж стимулира нервите и подобрява циркулацията на кръвта и за увеличаване на енергията.

Клиентите също го харесват..