• Ново
Комплект Постелки и възглавници за точков масаж с Оксфордской чанта, от Болки в шията, гърба, Мускулна Релаксация, Облекчаване на стреса, за ишиас и Обезболяващ ком?
zoom_in

Комплект Постелки и възглавници за точков масаж с Оксфордской чанта, от Болки в шията, гърба, Мускулна Релаксация, Облекчаване на стреса, за ишиас и Обезболяващ комплект (Черни)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Се препоръчва да се използва подложка за точков масаж в продължение на 10-20 минути всеки ден и да се пие вода след употреба 【Пълен комплект и лесно да носите със себе си】-В този комплект стелки за акупресура има всичко необходимо за релакс на цялото тяло от шията до петите, включително подложка за точков масаж, възглавница, топчета за точков масаж и чанта за носене, която улеснява пътуването. Размер в сгънат вид : 7,87 "x 16,14".Материал : памук + ABS + гъба.Размер на килима : 26,38 "x 16,53"x 0,98". Пратката включва : 1 x подложка за точков масаж, 1 х възглавница, 1 х топката за точков масаж, 1 х чанта за носене. 【Универсален топката за точков МАСАЖ】 - Катайте топката за точков масаж на натоварените мускули, като по рамото, бедрото, шия, ходило на крака, за да изгладят мускулни възли, увеличаване на подвижността и гъвкавостта на мускулите.Размер на топчета, за точков масаж : 2,36 инча.Размер възглавници : 14,96 "x 5. 【ТОВА БОЛИ? 】- Начинаещите могат първо да се почувствате изтръпване, но скоро след това преминава в топлина, а след това в чувство на покой. 【Материал, който ВИНАГИ се доверяват на】- Иглоукалывающий мат Ladyrosian е изработена от 100% памук, който абсорбира потта, пълнеж от еластична гъба за продължителен комфорт и остри, но здрав ABS-так копчета, които да не се счупят под тежестта.

Клиентите също го харесват..