• Ново
WTAIS 2 бр./компл. Ръчно Иглоукалывающая Дръжка от Неръждаема Стомана Gua Sha, Набор от Инструменти За масаж, Набор от Инструменти за Точков Масаж, Точков Масажор, Инструм?
zoom_in

WTAIS 2 бр./компл. Ръчно Иглоукалывающая Дръжка от Неръждаема Стомана Gua Sha, Набор от Инструменти За масаж, Набор от Инструменти за Точков Масаж, Точков Масажор, Инструмент

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

1 * Инструмент за масаж на дълбоките тъкани от неръждаема стали1 бр.Пратката включва : 1 бр. МАСАЖЕН инструмент GUA SHA - Този почистващ масаж инструмент с двойно скосени ръбове намалява болката в главата, ходилата, раменете, врата и мускулите, помага за лечение на хирургически травми, причинени от шпайкове и белези, както и прекомерно напрежение на мускулите. Неръждаема стомана от медицински клас - Нашият масажен инструмент gua sha и ръчно иглоукалывающая дръжка са изработени от висококачествена неръждаема стомана медицински клас и се полира за създаване на ултра силна ултра силна инструмент, с меки извити краища за комфорт на клиента. Ръчно Иглоукалывающая дръжка от неръждаема стомана, набор от инструменти за масаж, Гуа-Ша, набор от инструменти за точков масаж, инструмент за точков масажор За това товаре1. Този ръчен стъргало gua sha и е оборудван с големи и малки масажни глави, които могат да се плъзгат и да кликнете, че е подходящ за подхлъзване при масаж на кожата, на очите, на бузите си и така нататък. ДРЪЖКА за точков МАСАЖ - помага да се осигури перфектна натиск за получаване на дълбок масаж на граничната точка. * Инструмент за масаж изстъргах от неръждаема сталипримечания : 1. Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. Дръжка за ръчен масаж е предназначен за по-малки мускули, горната част на ръцете, дланите, краката, глезените и т. Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана. Отпуснете кожата си.Ефективна точкова терапия облекчава главоболие, напрежение и болки в мускулите и помага на спортистите да се възстанови функцията на 1 Масаж инструментите за точков масаж, изработени от неръждаема стомана, имат гладка повърхност за по-удобно захващане, също така е лесно да се запази и те няма да навредят на вашата кожа.

Клиентите също го харесват..