• Ново
Сгъваема Вложка За Готвене на пара, Сгъваема Поставка за Котел, Кухненски Инструмент За Готвене, Вложки, Котел, Кошница за Зеленчуци в Тенджера на тенджера под наля?
zoom_in

Сгъваема Вложка За Готвене на пара, Сгъваема Поставка за Котел, Кухненски Инструмент За Готвене, Вложки, Котел, Кошница за Зеленчуци в Тенджера на тенджера под налягане

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Моля, обърнете истински като стандарт таблицата с текст td, таблица с текст th, таблица с текст th, таблица с текст Списък на пакетите : 1 x двойна котела Забележка към гишето за : 1. В него може да се готви на пара голям брой продукти, като яйца, зеленчуци, варени на пара кифлички, кнедли, хляб и т. Нашата кошница може да добавяте различни размери, слагайте я компактно, когато от него не се използват, сгъването също е добър начин за лесно съхранение. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Много практичен и удобен за използване с кухненски инструмент. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Благодарим ви за разбирането. Нашата кошница може да добавяте различни по размер, компактни слагайте си, когато от него не се използват, сгъването също е добър начин за лесно съхранение.В него може да се готви на пара голям брой продукти, като яйца, зеленчуци, варени на пара кифлички, кнедли, хляб и т.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Стойка за отпаривания Материал : найлон + неръждаема стомана + силикон повърхностна Обработка : шлайфане на неръждаема стомана Цвят : както е показано на фигура Размер на разложенном формата на : приблизително 14x8,5 см/5,5x3,4 Размера на смилане : около 22,5 см/8,9 инча Тегло : около 300 г / 10,6 унция.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Steamer Rack
Material:
Nylon+Stainless Steel+Silicone
Surface Treatment:
Stainless Steel Sanding
Color:
As shown in the picture
Folding Size:
Approx.14x8.5cm/5.5x3.4in
Expanding Size:
Approx.22.5cm/8.9in
Weight:
Approx.300g/10.6oz
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Steamer Rack:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Клиентите също го харесват..