• Ново
NUAHRHY 4 бр. Подвижен Крик за Tesla, Модел 3, Модел S, Модел X, Модел Y, Крик, Точков Адаптер, Крик, Адаптер за безопасно Повдигане, Сверхпрочный Гумен Протектор (черен)
zoom_in

NUAHRHY 4 бр. Подвижен Крик за Tesla, Модел 3, Модел S, Модел X, Модел Y, Крик, Точков Адаптер, Крик, Адаптер за безопасно Повдигане, Сверхпрочный Гумен Протектор (черен)

BGN 20.95

Брой продукти
check Налично

Чанта за съхранение на здрава и красива, която може да защити поставка за домкрата от повреди в продължение на дълго времеЕдно парче формоване, здрави и издръжливи, не се плъзга, стабилен и надежден, предпазва батерията на колата и на шасито. ⚙️ 【Топло обслужване】 Да се радвате на този практичен продукт. ⚙️ 【Специален дизайн】 поставка за домкрата специално разработена за Tesla Model 3, Model S, Model X, Model Y. ⚙️ 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен гумен материал, устойчив на абразия, здрав и може да издържи теглото на автомобила. За Tesla са предвидени специални точки за домкрата, без адаптер може да повреди батерията на колата, бране му за въртене на гуми.Но ако не сте напълно доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас, без колебание.Едно парче формоване, здрави и издръжливи, не се плъзга, стабилен и надежден, предпазва батерията на колата и на шасито. ⚙️ 【Лесна употреба】 Лесен за използване, поставете възглавница в центъра на дупки за закрепване на домкрата на превозното средство и поставете крик под нея.Благодарим ви!Списък на резервни части : Спецификация на продукта : . За Tesla са предвидени специални точки за домкрата, без адаптер може да повреди батерията на колата, бране му за въртене на гуми. ⚙️ 【Лесна употреба】 Лесен за използване, поставете възглавница в центъра на дупки за закрепване на домкрата на превозното средство и поставете крик под нея. 4x гумени облицовки за домкрата Tesla Името на стоката : за подемни домкрата Tesla Приложими модели : Подходящ е за Tesla, модел 3, модел S, модел X, модел УМатериал : гума цвят : черен Брой : 4, размер на накладки за домкрата : 7,5x5 см Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 виж се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Клиентите също го харесват..