• Ново
Хидравличен Крик, Автомобилен Крик За Повдигане на Колелата, Етаж Крик, Тежкотоварни Стоманена Вана, Гараж, Авариен Ремонт на Автомобилни Гуми, Заменяеми Подвижен ?
zoom_in

Хидравличен Крик, Автомобилен Крик За Повдигане на Колелата, Етаж Крик, Тежкотоварни Стоманена Вана, Гараж, Авариен Ремонт на Автомобилни Гуми, Заменяеми Подвижен Инструмент с Дръжка и Колела

BGN 19.28

Брой продукти
check Налично

Коляно домкрата може да се върти на 90 градуса във всяка посока, за удобство на инсталацията и пълноценно използване дори в малки пространства; Оборудван е с сверхпрочными сверхширокими въртящи се колела за удобство при маневриране и стабилност, лесен за работа, клапан за заключване /отключване могат да се използват за повдигане на домкратовНие много се радваме да ви служи. Висококачествен хидравличен крик за секс на колела с тегло 2,5 тона, устойчива конструкция с дълъг живот, идеален за повдигане на леки и лекотоварни микробуси.ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМО?Ако някога прекарват ремонт или поддръжка дъна или на колелата на автомобила, може да се наложи да повдигнете автомобила, за да получите достъп до местата, изискващ внимание. височина на седалката 80-380 mm /3,1-14,9 инча, което го прави идеален за много различни превозни средства, а гумени контактни площадки не позволяват увреждане на шасито.Този лесен за използване крик-количка е идеален инструмент за такива случаи.Оборудван сверхпрочными сверхширокими въртящи се колела за лесна маневреност и стабилност, лесен за работа, клапан за заключване /отключване може да се използва за повдигане на домкратов Той е подходящ за всички видове джанти гайки 17 мм / 0.Използвайте го в работилницата или на пътя, подходящ за повдигане на повечето леки и лекотоварни автомобили.Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Лесен за използване, силен и устойчив, благодарение на дизайна с голяма ширина на захващане.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Floor Jack
Material:
Steel
Color:
Black
Lifting Capacity:
Approx. 2.5-ton/5511lb
Handle:
360°
Saddle Height:
Minimum 80mm/3.1in, Maximum 380mm/14.9in
Package List:
1 x Floor Jack :
1 x Handle:
1 x Instruction:
Read the trolley jack instructions thoroughly before using the jack. You should also read your vehicle’s manual to establish the lifting points. Suitable for garages, and it is also the perfect jack for quick wheel change on the roadside :

Клиентите също го харесват..