• Ново
Lmbabter Пелена Влажна, Суха Чанта за деца, 3 бр., Органайзер за Пелени, Текстилен Пелена за Детска количка, чанта за Памперси, Пътна чанта, Тоалетни принадлежности (Синя ?
zoom_in

Lmbabter Пелена Влажна, Суха Чанта за деца, 3 бр., Органайзер за Пелени, Текстилен Пелена за Детска количка, чанта за Памперси, Пътна чанта, Тоалетни принадлежности (Синя дъга)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Лесен за почистване и многоразовПросто хвърли там мокри неща, застегните чанта на цип, а след това хвърли го в своя раница или чанта чанта.Ние сме уморени да се налага да избират между дырявыми торби и удобство. ?【Лесно за носене】 - Вие ще получите една голяма чанта за съхранение на памперси, една малка чанта за памперси и една малка чанта, ние чанта има дръжка на бутона, така че можете лесно да повдигнете или да закачите чантата си. ?【Подвесная чанта за количка】 - Можете да я закачите с помощта на примка за окачване.В двуслоен полиестер материал и сверхпрочная светкавица е водоустойчив и ще помогнат да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделно.Лесно организирайте нещата на вашето дете.Въпреки факта, че нашата чанта за памперси безопасно и е трайна, в двуслоен полиестер материал е водоустойчив и ще ви помогне да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделно. ?【За многократна употреба и пере】 - най-Добрата алтернатива да бъде еднократен пластмасово опаковките, нашите многократна употреба торбички за памперси са изработени от тъкани, устойчиви на петна, които лесно се изтриват. ?【Многофункционалност 】 - влажна чанта - най-добрият избор за пътуване, плаж, фитнес, разходки и ежедневна за съхранение на хавлиените кърпи, играчки, тоалетни принадлежности, с мръсни дрехи или пелени.

Клиентите също го харесват..