• Ново
MIUSIE Leather Занаятите Edge Beveler Инструмент За Източване на краищата, направи си сам, Папка, за да кости, Полиране Вълна топки За работния набор за фабрика за щавене на кожи
zoom_in

MIUSIE Leather Занаятите Edge Beveler Инструмент За Източване на краищата, направи си сам, Папка, за да кости, Полиране Вълна топки За работния набор за фабрика за щавене на кожи занаяти - (Цвят: Тип 1)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Гладка повърхност няма да навреди на деликатната хартия, кожа и плат Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Тип на набиране : ДА. Материал : Дърво и неръждаема стомана. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 мм от ръчно измерване. Подходящ за кожевенных работи и така нататък. Идеален набор от binderies инструменти за кожевенных работи, направата на картички и канцеларски материали.Технически спецификации : Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимката Материал : дърво + стомана Използването на : инструменти за производство на кожа Забележки : 1.Номер на модел : MIU01093-MIU01094.Благодарим ви!Характеристики на продукта : Тип на набиране : Датип : Материал : дърво и неръждаема стомана, Номер на модела : MIU01093-miu01094 Произход : континентален Китайцвет : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимката Тип : Професионални кожени инструменти Тема : Набор за ръчно шиене дума 1 : Комплект за шиене по кожата, Ключова дума 2 : Комплект за бродерия ключова дума 3 : Инструмент за резба по кожата Ключова дума 4 : Инструменти за обработка на кожа Ключова дума 5 : който е паркет за кантиране на кожата.

Клиентите също го харесват..