• Ново
HKDGYHON Калъф за уеб камери, Slide 0,02-Инчов ултра тънък калъф за камера със сладък пандой за MacBook, iMac, лаптоп, PC, iPad, iPhone, смартфон, който предпазва вашата визуална неприкосн
zoom_in

HKDGYHON Калъф за уеб камери, Slide 0,02-Инчов ултра тънък калъф за камера със сладък пандой за MacBook, iMac, лаптоп, PC, iPad, iPhone, смартфон, който предпазва вашата визуална неприкосновеността на личния живот (Панда-черен)

BGN 3.26

Брой продукти
check Налично

● Хората използват прости етикети и пластмасови скоби за покриване на своите камери, че е грозен и лесно надраскване на камерата ● Лесно можете да почистите областта около, премахване на лепило, това не остави никакви грозни следи на вашите устройства. 【Достатъчно тънък и здрав】 с дебелина от едва 0,02 инча, той няма да попречи на закрыванию или отваряне на капака на вашия лаптоп. 【Че получавате】 3 X калъф за уеб камера Black Panda, 1 X ръководство за инсталиране и нашето безпроблемно 18-месечно приятелско обслужване на клиенти.Това е дори по-тънки от кредитна карта). (Изчислена на дебелина от САМО 0,02 инча. 【Защита на личните данни】 Нашето покритие за уеб камера защитава вашата лична неприкосновеност на личния живот, като е възможно за наблюдение от страна на хакер красив естетически и дискретен начин.【Е подходящ за повечето устройства】 е Съвместим с Mac Book Pro, Mac Book Air, Mac, преносими компютри, Microsoft Surface, i Pad, таблета с Android, PC, компютър, настолен компютър "всичко в едно", i Phone и други смартфони с Android.Просто използвайте пръст, за по-лесно преместване на плъзгача, отваряне или затваряне на вашата уеб камера за поверителност по всяко време, като защитава себе си. ● Това не пречи на върховете са затворени, прибиращ част осигурява лесен достъп до уеб камерата. 【Сладък модел】 За разлика от други класически едноцветни седалките за уеб камери, нашия прекрасен и уникален модел може да озарява вашия лаптоп / i Pad придадат на вашето устройство забавен вид. 3 x седалките за уеб камери Panda, 1 x Ръководство на потребителя, нашият 18-месечна поддръжка на продуктите и лесна за обслужване на клиенти.

Клиентите също го харесват..