• Ново
Слайдер За фотоапарат, лаптоп, Тънък Калъф за уеб камера за лаптоп, настолен компютър, КОМПЮТЪР, MacBook Pro, MacBook Air, iPad, iMac, таблет, Слайдер за заключване на камерата (Звез?
zoom_in

Слайдер За фотоапарат, лаптоп, Тънък Калъф за уеб камера за лаптоп, настолен компютър, КОМПЮТЪР, MacBook Pro, MacBook Air, iPad, iMac, таблет, Слайдер за заключване на камерата (Звездното небе)

BGN 3.96

Брой продукти
check Налично

лепилото лесно се нанася и отстранява от капачката на камерата на лаптопа, без никакви следи.2: този калъф weabcam, подходящи за вашия лаптоп, настолен компютър, КОМПЮТЪР, Macboook Pro, i Mac и компютър. Силно натиснете и задръжте в продължение на 5 секунди.Ние наистина ценим всеки напълно удовлетворенного на клиента и е готова да осигури онлайн обслужване на клиентите 7/24.Пратката включва : 3 * Калъф за уеб камера, 1 * Ръководство за инсталиране. Покрийте с камерата капак на уеб-камера. Тънък дизайн 0,032 инча го прави съвместим с лаптопи, настолни компютри и таблети, не пречи на работата в Интернет или световому показателя. Махнете задната 3-метрова лента.Дебелина на капака на уеб-камерата е само 0,032 инча, и тя не се усеща при затваряне на капака на лаптопа. 3: Супертонкий дизайн, идеални извити ръбове и допълнителен мини размер, което означава, че може да е идеално да се комбинират с вашите устройства. 4: Продукт се съхранява в висококачествена прозрачна пластмасова кутия, а прахоустойчив и удароустойчив опаковка-плик с мехурчета за доставка надеждно защитава нашата произведение за уеб игри в ръцете си.Как да инсталирате : 1. Използвайте приложените кърпички за почистване на повърхността на камерата на вашето устройство.

Клиентите също го харесват..