• Ново
5 Опаковки защитно покритие за уеб камера Cheersville с почистване на екрана, настолни аксесоари, камера за лаптоп Различни цветове. Подходящ за преносими КОМПЮТРИ MacBook, ?
zoom_in

5 Опаковки защитно покритие за уеб камера Cheersville с почистване на екрана, настолни аксесоари, камера за лаптоп Различни цветове. Подходящ за преносими КОМПЮТРИ MacBook, мобилни телефони - Защита на неприкосновеността

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Отстегните се затвори, когато забележите отпечатък от пръст или изтощение на екрана.Окуражаващи съобщения на предната страна, отпечатани бял шрифт, придават на вашите служители сили и ще работи усърдно. морала остава висока, когато хората знаят, че тяхната упорита работа да се оценявам. ✔ ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ .Не е предназначен за употреба с настолни монитори.Двойна ползи, двойно удоволствие!. ✔ МОТИВАЦИОННИ СЪОБЩЕНИЯ .Закрепете на това устройство към вашата уеб камера за допълнителна сигурност. Ние сме сигурни, че ще се насладите на тези продукти и ние дори предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите, за да може да се купуват без проблеми.✔ В комплекта е включен .Подходящ е за лаптопи, таблети или смартфони.Нашите подаръци в знак на благодарност - това е перфектният начин да покажете им, че техните усилия носят полза. 5 скоби; 1 червена, 1 жълта, 1 зелен, 1 син и 1 бяло. ✔ ЗАЩИТА на личния живот. ✔ ПОВИШАВА морала на .

Клиентите също го харесват..