• Ново
Feraco 2 БР. Магнитен Мед Гривна за Лимфодетоксикации за Жени, Мъже и 2 бр. Терапевтични Магнитен Пръстен За Облекчаване на Болки При Артрит на Карпалния канал Терапевт?
zoom_in

Feraco 2 БР. Магнитен Мед Гривна за Лимфодетоксикации за Жени, Мъже и 2 бр. Терапевтични Магнитен Пръстен За Облекчаване на Болки При Артрит на Карпалния канал Терапевтични Гладка 99,9% Твърди Медни Магнитни Гривни

BGN 22.23

Брой продукти
check Налично

Гривна за сила магнитотерапии : 2 медни гривни, вградени в 11 магнити за 3500 Гауса, помагат за намаляване на умората и мускулното напрежение, намалява статичното електричествоАнтичен ретро цветя дизайн : Класик винтажное пръстен с резба във формата на цвете, подходящи за носене във всички случаи на живота, отлично се съчетава с други аксесоари, лесно и удобно в чорап.Използва се при болки в спортни ставите, помага да се отпуснете, сбалансирует сън.Елегантен гривна : гладка повърхност, най-високото майсторство на изпълнение, без остри ръбове, идеален за мъже и жени във всички случаи, отлично се съчетава с часовник или други аксесоари, лек и удобен, в чорап.Никой няма да разбере, че това терапевтични магнитен пръстен.Античен ретро цветя дизайн : Класик винтажное пръстен с резба във формата на цвете, подходящи за носене във всички случаи на живота, отлично се съчетава с други аксесоари, лесно и удобно в чорап. Удобен и здрав, най-добрите технологии предотвратяват окисляването, устойчиви на надраскване.Регулира веднага : Маншет-маншета : Дължина 6,8 инча (173 мм), на ширина 0,35 инча (9 mm), - дебелина : 2 мм Външен дизайн лесно се различава по размер, подходящ за всеки размера на китките с едно леко натискане.Това е елегантен подарък за вашата приятелка, майка, най-добър приятел на деня на майката, рожден ден, годишнина и т. Гривна от чиста мед 99,99% : хипоалергичен, не съдържа олово и никел.Елегантен гривна : гладка повърхност, най-високото майсторство на изпълнение, без остри ръбове, идеален за мъже и жени във всички случаи, отлично се съчетава с часовник или други аксесоари, лек и удобен, в чорап.Използва се при болки в спортни ставите, помага да се отпуснете, сбалансирует сън.

Клиентите също го харесват..