• Ново
Стъргалка, за да се бритвенных остриета, 2-в-1, Скребковый инструмент с 10 бр. Пластмасови остриета и 30 бр. Метални остриета, Универсална Почистваща Бръснеща Стъргало ?
zoom_in

Стъргалка, за да се бритвенных остриета, 2-в-1, Скребковый инструмент с 10 бр. Пластмасови остриета и 30 бр. Метални остриета, Универсална Почистваща Бръснеща Стъргало за етикети, стикери, етикети, лепило, премахване

BGN 5.64

Брой продукти
check Налично

Освен това, с него може да се събиран остатъците на храна с фурни, кухненски варочных панели и на плочи със стъклен плотПри отстраняване на упорити петна, моля, използвайте го с помощта на топлинен пистолет или средство за премахване на лепило, което ще позволи да се избегнат драскотини и да се улесни почистването. много е удобно да се използва в офиса, у дома, на кухнята и на стаята.Спестяващ време стъргало за бръснене с пластмасови и метални ножове, за да може да отговарят на вашите различни нужди. ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ : По-лесна и по-безопасна конструкция на нашето скрепер за бритвенных остриета осигурява бърза и лесна смяна на острието.Той може също така да бъде устойчив към въздействието на различни химикали и разтворители. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ДЖАДЖА : инструмент за премахване на чистачите 2 в 1.Инструмент за премахване на скрепер е идеален за премахване на прозорец винетка, винил, лепило, етикет, стикер, бои със стъкло, прозорци, автомобили, стени, плочки и т. За МИНИ-скрепер : Нашите инструменти за скрепер бои имат ергономичен дизайн, заснемане, достатъчно малки и леки, за да ги носят в джоба си.Трябва само да се отпуснете копчето, извадете острието и да го замени.Скребковый инструмент не се нуждае от други инструменти за подмяна на стари ножове.

Клиентите също го харесват..