• Ново
CRINSLY 2022 Усъвършенстване на черна дръжка за лепене на мигли, Самозалепващи очна линия 2 в 7 за обикновените фалшиви мигли, Устойчива извод за чувствителни очи, Бързос?
zoom_in

CRINSLY 2022 Усъвършенстване на черна дръжка за лепене на мигли, Самозалепващи очна линия 2 в 7 за обикновените фалшиви мигли, Устойчива извод за чувствителни очи, Бързосъхнеща, водоустойчив, силна фиксация, Без латекс,

BGN 25.27

Брой продукти
check Налично

[Мощна и красива : идеален подарък] Благодарение на големия капацитет на 5 мл всяка молив за очи може да се използва около 180 пътиОпитайте това определено би било прекрасно приключение!.Можете да ни помогне да направим по-добре!Ако имате някакви проблеми, въпроси или съвети относно нашите продукти или марка, моля не се колебайте да ни уведомите.Тя веганское, не съдържа латекс, лепило и не е от острата миризма. Лесно, бързо, без объркване, без суетене!.[Магическа залепваща очна линия 2 в 1] Фен на изграждане на миглите, но уморен от бучки лепило за мигли?Опитайте нашата магическа писалка за лепене на мигли!Действайки едновременно като лепило за мигли и течна очна линия, тя е лепкава, водо - и маслостойкая, гладка и устойчива.Вашите гласове наистина имат значение.Коя мома да се откаже от този "луксозен" подарък!.Между другото, тя също може да служи като лепило за лицевите украшения, пайети, глиттеров и т. [Лесна за употреба, без да се притеснявате.Освен това, с блестящи диаманти и перли, метален корпус от розово злато той изглежда толкова луксозен и елегантен. [Безопасно, за чувствителна кожа и Вегани] Всички съставки са преминали през клинични тестове и е доказано хипоалергенност.

Клиентите също го харесват..