• Ново
Дървена Кристален Ковчег, в Ковчег за бижута с камъни - Дървена кутия за съхранение, Декоративна Ковчег за творчество и хоби Направи си сам, Малката Ковчег за съхран
zoom_in

Дървена Кристален Ковчег, в Ковчег за бижута с камъни - Дървена кутия за съхранение, Декоративна Ковчег за творчество и хоби Направи си сам, Малката Ковчег за съхранение, Носене за домашно съхранение на паметта (Цвят:

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Характеристики : 1 ? Дисплей : Дървена ковчег за съхранение на камъни и самоцветов в предвид, прозрачен капак ви позволява да се насладите на любимите си самоцветами, без да се отваря кутията, да се подреждат камъни и скъпоценни камъни по цветове за красив дисплей. ? Дисплей : Дървена ковчег за съхранение на камъни и самоцветов в предвид, прозрачен капак ви позволява да се насладите на любимите си самоцветами, без да се отваря кутията, да се подреждат камъни и скъпоценни камъни по цветове за красив дисплей. Всяка малка решетка осигурява идеалното място за сортиране на кристали по цвят, размер, форма, използването или ценности. Изработени от тънък дървен материал и украсени с катарами и в българия, светли нюанси създават топъл оттенък, който подчертава естествената размер на орех, едновременно и като слой. ? Широко приложение : Дървена кутия за бижута с кристали могат да се използват като органайзер за бижута за съхранение на любимите си дрънкулки и колекционерска стойност, и пазете кристали и скъпоценни камъни, които са готови за използване, брой кутии, може да попълните по всеки удобен начин, за да поставите навсякъде в дома си. ? Широко приложение : Дървена кутия за бижута с кристали могат да се използват като органайзер за бижута за съхранение на любимите си дрънкулки и колекционерска стойност, и пазете кристали и скъпоценни камъни, които са готови за използване, брой кутии, може да попълните по всеки удобен начин, за да поставите навсякъде в дома си.187 Тегло : около 150 г Опаковъчен лист : Дървена кутия за съхранение * 1 Забележка : поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, под.Спецификация : Име : Дървена кутия за съхранение Материал : дърво Размер : около 10 * 7 * 3 см/4. ? Пазете организиран начин : Всяка малка решетка осигурява идеалното място за подреждане на кристали за цвят, големина, форма, предназначение или ценности, запазване на вашите кристали упорядоченными, а дървен калъф за кристали улеснява тяхното използване и съхранение. ? Пазете организиран начин : Всяка малка решетка осигурява идеалното място за подреждане на кристали за цвят, големина, форма, предназначение или ценности, запазване на вашите кристали упорядоченными, а дървен калъф за кристали улеснява тяхното използване и съхранение.

Name:
Wooden Stash Box
Material:
wooden
Size:
about 10*7*3cm/4.0*2.75*1.187in
Weight:
about 150g
Packing List:
Wooden Stash Box*1:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please under.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Клиентите също го харесват..