• Ново
4 Бр. Ленти с кристали, Желязо/Шият Апликации във формата на Пеперуди, Стикер за Дрехи, Декоративни Мъниста, Икони с Кристали, Нашивка за Дрехи, Чанти, Панталони, Обув?
zoom_in

4 Бр. Ленти с кристали, Желязо/Шият Апликации във формата на Пеперуди, Стикер за Дрехи, Декоративни Мъниста, Икони с Кристали, Нашивка за Дрехи, Чанти, Панталони, Обувки, Калъф за мобилен телефон, Сив, Черен, Розов,

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

идеален за работи, работи, чанти, обувки, панталони, своята практика за телефон, на убора, дрехи и много другиИзработен от кристал и прозрачен термоплавкого лепило. ленти с кристали.Също така можеше да се шият директно.Моля, обърнете внимание, че нашивка имитира външния вид на диаманти, но не съдържа истински диаманти или страз.Цвят : сив, черен, розов, червен.Пратката включва : 4 бр.Може да се нагрява с помощта на дъска за машина, електрическа ютия или сешоар.Характеристики Материал : кристал планински кристал.Ленти с кристали във формата на пеперуди, красиви и искрящи.С помощта на лепило върху гърба на кръпки може да се прогладить кръпки от страз желязо.Цвят : сив, черен, розов, червен.Пакетът включва : 4 броя ивици с кристали. Размер : 6 * 6 cm /2,36 *2,36 инча.Може да се нагрява с помощта на дъска за машина, електрическа ютия или сешоар.Използвайте с лепило на гърба на кръпката, кръпката с кристали може да прогладить желязо.Силна лепливост, лесно пада.Също така можеше да се шият директно.Идеален за работи, работи, чанти, обувки, панталони, своята практика за телефон, на убора, дрехи и много други. Размер : 6 * 6 cm /2,36 * 2,36 инча.

Клиентите също го харесват..