• Ново
TJLSS Апликация във формата на цвете, Кристал, Кристали, Камък за пришивания за декорация на Сватбена рокля, пришивание дрехи със собствените си ръце (Цвят: бяло-Плодо?
zoom_in

TJLSS Апликация във формата на цвете, Кристал, Кристали, Камък за пришивания за декорация на Сватбена рокля, пришивание дрехи със собствените си ръце (Цвят: бяло-Плодов персик5, Размер: 8x10 см)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

нИдеално за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други. Благодаря ви за вашето разбиране.Зашеметяващ прекрасни сватбени етикети и декорации за младоженци. Цветна апликация, кристални кристали за шивашки сватбени бижута, шивачество със собствените си ръце.Изящна изработка, здрав материал, не е лесно да избледняват, ярък цвят.Идеални за изработката на сватбени зони, сватбени диадем, декорация на сватбена рокля и други необходими работи.Идеално за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други.Също така е възможно да използвате за занаяти, някои декорации за дома ръчно изработени и т.Цветна апликация, кристални кристали за шивашки сватбени бижута, шивачество със собствените си ръце.Идеално за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други. Цветна апликация, кристални кристали за шивашки сватбени бижута, шивачество със собствените си ръце.Изящна изработка, здрав материал, не е лесно да избледняват, ярък цвят. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Зашеметяващ прекрасни сватбени етикети и декорации за младоженци.Също така е възможно да използвате за занаяти, някои декорации за дома ръчно изработени и т.

Клиентите също го харесват..