• Ново
Veemoon 2 бр. Хелоуин Вещица на Метла Маскарадное Шоу Превръзка Чудо Метла Костюм Декоративен Подпори за Празнични Партита за Хелоуин (Случаен цвят)
zoom_in

Veemoon 2 бр. Хелоуин Вещица на Метла Маскарадное Шоу Превръзка Чудо Метла Костюм Декоративен Подпори за Празнични Партита за Хелоуин (Случаен цвят)

BGN 51.96

Брой продукти
check Налично

Това е добра украса, където и да сте нито поставилиХарактеристики Материал : Пластмаса окото. > Чудесен инструмент за създаване на незабравимо парти в чест на Хелоуин с вашите семейства, съученици и приятели.Това е добра украса, където и да сте нито сложен. > Изработен от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. > Чудесен инструмент за създаване на незабравимо парти в чест на Хелоуин с вашите семейства, съученици и приятели. > Надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на Хелоуин.- Размер : около 90x14x3 см/35,43 х 5,51 х 1,18 инча. > Изработен от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Опаковката включва 2 * Ведьмин метла. > за възрастни, за да косплеить ведьму или магьосник на различни партита и събития. > Прекрасен реквизит за костюми на вещици и магьосници. > Прекрасен реквизит за костюми на вещици и магьосници.Описание - Тази надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на Хелоуин.Това е добра украса, където и да сте нито поставили.> Надпревара планината на вещиците метла е пълен с елементи на Хелоуин.- Цвят : Случаен цвят.

Клиентите също го харесват..