• Ново
Alipis 5 бр. Плот за Четка за зъби, Подарък за Баня, Пътен с Дозатор за Бебешки Бутилки, Празна Чаша за Сапун Чаша За Housewarming, Помпа за Еднократна употреба, Аксесоари за Из?
zoom_in

Alipis 5 бр. Плот за Четка за зъби, Подарък за Баня, Пътен с Дозатор за Бебешки Бутилки, Празна Чаша за Сапун Чаша За Housewarming, Помпа за Еднократна употреба, Аксесоари за Източване, Четка за Зъби, Керамични Тоалетка

BGN 20.71

Брой продукти
check Налично

- Страхотна чаша за изплакване на гърлото, държач за сапун чаша за четка за зъби, опаковка гел за душ в бутилка с лосион -Цвят : Кухненски кутия за съхранение, различни цветове. - Избор за приятели, семейство и така нататък керамична чаша за четка за зъби.Опаковка с помпа за еднократна употреба : Керамичен комплект за баня - избор на приятели, семейство и така нататък.Списък на опаковки 2 x чаша за гаргара 1 x държач за сапун 1 x чаша за четка за зъби, 1 x бутилка за лосион Особености -Материал : Керамика, многократно помпа-опаковка.Набор от тоалетни принадлежности : Голяма чаша за изплакване на гърлото, държач за сапун, поставка за четка за зъби, бутилка за лосион. -Компактен размер, лек, лесен за използване комплект аксесоари за баня, които са ръчно изработени.Бутилка-помпа за еднократна употреба : колекция от плотове за баня Компактен размер, лек, удобен за използване за вашата баня.Аксесоари за плотове за баня : с Елегантен дизайн : вдигнете стил на оформяне на вашата баня до нови висоти с помощта на този комплект аксесоари за баня, изключително ерудиран и придающего вана и балкон допълнителна елегантност.Опаковка с помпа за еднократна употреба : Керамичен комплект за баня - избор на приятели, семейство и така нататък.Информация за Товарахдомашний държач за четка за зъби, го Прави още по-практично.Набор от тоалетни принадлежности : Голяма чаша за изплакване на гърлото, държач за сапун, поставка за четка за зъби, бутилка за лосион. празни бутилки от под лосион - избор на приятели, семейство и така нататък.Бутилка-помпа за шампоан Вие все още търсите новост и чаша за четка за зъби, държач за сапун или чаша за четка за зъби?Ако е така, тогава този продукт може да бъде във вашия списък.

Клиентите също го харесват..