• Ново
EXCEART 1 Бр. Възглавница За повдигане на Крака, Защита на Глезена, Подкрепа за Повдигане на Петата, Повдигнати Възглавница за Петата на Крака, Поставка за крака, Повдиг?
zoom_in

EXCEART 1 Бр. Възглавница За повдигане на Крака, Защита на Глезена, Подкрепа за Повдигане на Петата, Повдигнати Възглавница за Петата на Крака, Поставка за крака, Повдигнати в Подкрепа на Пяна, Хирургично Възстановяване

BGN 9.49

Брой продукти
check Налично

Характеристики - Цвят : Бял ) Материал : Памук и пяна. подходящи за спане в леглото или сядане на стол, за облекчаване на болка и натиск.- Размер : 17 x 10 см (6,7 x 3.Възглавница за повдигане на краката може да ви помогне да се вдигне на крака, повредени глезена, коляното ставите, краката и китката, като допринася за по-бързото зарастване на кожни обриви, язви и раните.- Възглавница за повдигане на краката са подходящи при травми на краката и ходилата, хирургически вмешательствах и язви на краката, за подобряване на кръвообращението.Пакетът включва 1 x Опорна възглавница за повдигане на крака.Описание Възглавница за повдигане на крака изработен от памук и пяна, лека и удобна, идеална за травма на глезена, коляното на ставите, долната част на краката и китките.Лесно могат да бъдат коригирани, за да се осигури необходимата циркулация на въздуха.- Удобен поролоновый лифт за крака позволява да се вдигне на крака, едновременно с намаляване на натиска върху стъпалата и глезените, като се избягва повторно нараняване.Тази поднимающаяся поставка за краката със защита на глезените има ергономичен дизайн, а пяна за крака не се деформират и не се унищожава след продължителна употреба.

Клиентите също го харесват..