• Ново
Великденски Дъвка за Коса Розови Еластични гумени ленти За Коса Дъвка За Косата Еластична Заек Моркови Въже За Коса Контур за Коса Яйце Цвете Аксесоари за Коса за Д
zoom_in

Великденски Дъвка за Коса Розови Еластични гумени ленти За Коса Дъвка За Косата Еластична Заек Моркови Въже За Коса Контур за Коса Яйце Цвете Аксесоари за Коса за Деца, Момичета, Жени, Подарък (Розов)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

?Розово дизайн : дъвка за коса с великден яйце във формата на заек, еластични гумени ленти за коса прост и стилен външен вид, те носят по-модерни елементи, подчертават вашето чувство за мода и елегантност ? Един размер : Розови гумени ленти за коса Бъни-това е един размер, подходящ за главите на повечето хора.Подходящ за украса за Великден и всеки ден. ? И перфектно сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно гумени ленти за коса, моля, свържете се с мен, и аз ще ви дам задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ? Чудесен материал : еластични гумени ленти за коса Бъни, изработени от висококачествен материал.Не е плътна, стабилна и удобна позиция, по-удобно носене.Изработен от висококачествена дишаща материя, тюрбан мек и приятен на допир и лесна за чорап. Технически характеристики : Заглавие : Заешки дъвка за коса, заешки еластични гумени ленти за коса, дъвка за коса на Помещение и включва : 2 броя Цвят/размер : както е показано на изображението : Заек, цвете, яйце Перлени дъвка за коса са изработени от висококачествен материал, издръжлив и модерен. ? Нескользящие : дъвка за коса с великден заек плътно към главата, а дъвка за коса не се плъзгат с главата, като от други тъкани.

Клиентите също го харесват..