• Ново
Alipis Space Безслойная Тесен Wheelie хартия за Домакински за съхранение на Боклук Кошче за отпадъци Без капачки Малка Двойна Бяла Баня Пластмасов Домашната Спалня Хол Тън?
zoom_in

Alipis Space Безслойная Тесен Wheelie хартия за Домакински за съхранение на Боклук Кошче за отпадъци Без капачки Малка Двойна Бяла Баня Пластмасов Домашната Спалня Хол Тънък Удобен

BGN 19.72

Брой продукти
check Налично

Контейнер за отпадъци е изработен от пластмаса, която е с висока издръжливост, него не е лесно да се деформираУдобно кофата за боклук : чудесно за дома, офиса, спални и всякакъв друг помещения, където се изисква практично кофа за боклук. -Тя може да съответства на разнообразни стил в дома и може да работи добре в офиса, кухнята, хола е Пречка за боклук.Контейнер за боклук в Банята : кофа за Боклук - това е много творчески и практически. - Чудесен подарък за нов дом, за вашите приятели и семейства, покажете своята любов и се грижи за дома на кошчето за боклук.Държач за съхранение. - Цвят : бял кофата за Боклук под мивката -Благодарение на тесния дизайн могат да бъдат пуснати в тясна цепка баня, много компактно кухненско кофа за боклук. - Материал : Кофа за боклук от домашни любимци -Подходящ е за настаняване в тясното пространство, такъв като офис, баня с тоалетна, спалня, хол, кофа за боклук, за да спални в общежитието. -Гуманизированный дизайн на външния притискателния пръстен, може най-добре да задържат торба за боклук, който е много удобно пластмасово мусорным ведро.Държач за съхранение.Информация за стоки Пречка за боклук на Този контейнер за боклук ще направи вашия дом или офис по-спретнато и чисто.

Клиентите също го харесват..