• Ново
AFPANQZ Забавно Куче 3D Принт Кошница За Съхранение на Коледен Декор Сгъваем Удобен Домашен Органайзер Контейнери за Дрехи Бебешки Играчки Кошница за съхранение на Де?
zoom_in

AFPANQZ Забавно Куче 3D Принт Кошница За Съхранение на Коледен Декор Сгъваем Удобен Домашен Органайзер Контейнери за Дрехи Бебешки Играчки Кошница за съхранение на Детски дрехи 13x13x13 Кошница за съхранение

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Може да се пере в машина и те никога не изчезватAFPANQZ - това е марка, която се стреми да създават индивидуални продукти, различни графични рисунки, да отговарят на вашите визуални нужди.Ако има някакви проблеми преди или след като вие ще поставите поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще предложим най-доброто решение.Лесно поставяне и вземане на, може да се сгъва и да запази, когато той не се използва. ◆ Много атрактивни щампи включват Галактиката, животни, космос, камуфлаж, кучето, котката, вълка, коня, ацтеките, боя за вратовръзки, океански свят, мандалу, хавайски, тропически цветя, бохем, геометрични и т. ◆Размер - 13" (Д) х 13" (Ш) х 13" (В) / 33x33x33 виж ◆ Многоцелеви : Кошница с голям капацитет може да задоволи вашите нужди за съхранение, внимателно се съхранява и класифицира бельо, чорапи, вратовръзки, сутиен, детска кърпа, бикини, джапанки органайзер за чекмеджетата, можете да го преместите където и да отидете, организаторите, за стая, скринове, шкафове. ◆ Органайзер за кутии за съхранение Cube Box е изработен от неръждаема нетканой дишаща материя и картон, здрав и издръжлив. ◆ Много атрактивни щампи включват Галактиката, животни, космос, камуфлаж, кучето, котката, вълка, коня, ацтеките, боя за вратовръзки, океански свят, мандалу, хавайски, тропически цветя, бохем, геометрични и т. ◆ Спестяване на пространство : е сгънат и спестява място. ◆ Спестяване на пространство : е сгънат и спестява място.

Клиентите също го харесват..