• Ново
Тактическа Шлейка за кучета VASTPET с катарама за Жилетка за тренировка на кучето Ходене с дръжка, скоба за предна каишка, без да се дърпа, лента с кука и линия за ленти ?
zoom_in

Тактическа Шлейка за кучета VASTPET с катарама за Жилетка за тренировка на кучето Ходене с дръжка, скоба за предна каишка, без да се дърпа, лента с кука и линия за ленти за кучета (S, черен)

BGN 7.80

Брой продукти
check Налично

【Подходящи за много случаи】 е Подходящ за тренировки, патрулиране, разходки и на бойното поле, предназначени за средни и големи кучета, дишащи и удобни за ползванеПрепоръчани порода : Средни и големи кучета, като немска овчарка, лабрадор, голдън ретривър, сибирското хъски и т. 【Защита при засаждане на 360 °】 ненасочена триизмерна защита, равномерно парциальное налягане, облекчава стреса, осигурява меко кацане, предпазва от нараняване на кучето и я прави по-удобна. 【Лесно регулируем】 Регулируема шлейка за кучета с горната дръжка за контрол на движението, 4 быстросъемными катарами за лесно поставяне и отнемане, като предоставя допълнителна сигурност; и една точка на закрепване на каишка отпред. 【Избор на размер на】 Моля, изберете размер в зависимост от обиколката на гърдите на кучето, измерив преди да си купите най-широката част на гърдите на кучето. 【Твърда дръжка】 подплатена дръжка за домашните любимци, може да бъде по-удобно и навременно контрол на поведението на кучетата, увеличава сигурността. 【Подходящи за много случаи】 е Подходящ за тренировки, патрулиране, разходки и на бойното поле, предназначени за средни и големи кучета, дишащи и удобни за ползване.Препоръчани порода : средни и големи кучета, като немска овчарка, лабрадор, голдън ретривър, сибирското хъски и т. 【Лесно регулируем】 Регулируема шлейка за кучета с горната дръжка за контрол на движението, 4 быстросъемными катарами за лесно поставяне и отнемане, като предоставя допълнителна сигурност; и една точка на закрепване на каишка отпред.

Клиентите също го харесват..