• Ново
N/A Жилетка за кучета, не е Еластичен, Найлонови Светлоотразителни Колан за малки Кученца, на Малки, Средни и Големи Кучета, Регулируем Шлейка за разходки на домашни ?
zoom_in

N/A Жилетка за кучета, не е Еластичен, Найлонови Светлоотразителни Колан за малки Кученца, на Малки, Средни и Големи Кучета, Регулируем Шлейка за разходки на домашни любимци, Мопс (Цвят: D, размер: X-Small)

BGN 70.24

Брой продукти
check Налично

Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение За отглеждане на кученцето ви по-добре да изберете размер по-голям.Траен и мек за малки до средни кучета като чихуахуа, йоркширски териери, пудели, питбулей, булдог и т.Траен и мек за малки до средни кучета като чихуахуа, йоркширски териери, пудели, питбулей, булдог и т. мека регулируема, с красив цветен печат и подходящ каишка за разходка, удобен за ежедневни тренировки по ходене. Сложна материя, лесно изчезва. шлейка за кучета Забележка : 1.Траен и мек за малки до средни кучета като чихуахуа, йоркширски териери, пудели, питбулей, булдог и т. Възможна грешка в рамките на 2-3 см от измервания ръчно.Отразяваща дизайн, по-сигурни през нощта.Материал : синтетични влакна (1 инч = 25,4 мм или 1 мм = 0,0393 инча) съдържание на Пакета : 1 бр. Сложна материя, лесно изчезва.С подходящ каишка за разходка, удобен за ежедневни тренировки по ходене.С подходящ каишка за разходка, удобен за ежедневни тренировки по ходене. Облекло за двама краката си, моля, обърнете внимание на обиколката на гърдите, а на четири крака трябва да отговарят на обхвату на гърдите и дължината на гърба. мека регулируема, приятен печатни цветя модел.

Клиентите също го харесват..