• Ново
Сини Плътни завеси за хол 95С окраската на точки, Затемняющие пердета за спалня, Искрящи Топлоизолационни Шумоподавляющие Прозоречни панели за деца, на задния пане?
zoom_in

Сини Плътни завеси за хол 95С окраската на точки, Затемняющие пердета за спалня, Искрящи Топлоизолационни Шумоподавляющие Прозоречни панели за деца, на задния панел 52с 2 Ламперия

BGN 15.43

Брой продукти
check Налично

Модел : грахПлътни изолирана завеси в десен на точки с метален принтом.Urban Lotus ви кани да се насладите на други бои на живот.Цвят : Черен; Розов; син; Сив.Цвят : Черен; Розов; син; Сив.Намаляване на шума, топлоизолация, пестене на енергия също са основните функции на тази завеса. Тип заглавие : Задна раздела / джоб за мряна.Плътни изолирана завеси в десен на точки с метален принтом.Универсален външен вид ще съответстват на най-различни стилове интериор.Достъпна в няколко цвята и размери.Намаляване на шума, топлоизолация, пестене на енергия също са основните функции на тази завеса.Плат : Тези прозорци завеси с принтом в грах се различават копринено мека драпировкой и невероятен блясък на допир. Размер : 52 х 63"; 52 "x 84"; 52 "x 95".Всеки панел е с размери 52x95 инча дължина.Сребриста уплътнение отгоре за лесна инсталация и подхлъзване.Придайте игривую обжалване начин на хола или придайте смелост спалнята с помощта на тази елегантна панел за пердета.Моля, незабавно се свържете с нас в рамките на 12 часа, ако имате някакви проблеми.Не сушете в перална машина.Тройната тканая плат може максимално да се защити от въздействието на външен студен вятър по време на гледане на домашен филм вечерта, когато ще ги използвате в хола.Сини нюанси ще помогнат на тези, които работят през нощта, и на тези, които спят следобед, на кого да се отпуснете преди лягане е необходима тъмна обстановка. Размер : 52 х 63"; 52 "x 84"; 52 "x 95". Материал : Висококачествена затемненная плат от фолио с метален принтом на точки.Функционалност : Нашите плътни завеси могат да блокират 85% от слънчева светлина и ултравиолетови лъчи за по-спокоен сън. Материал : Висококачествена затемненная плат от фолио с метален принтом на точки.Детайли на опаковане : Във всяка опаковка включва 2 светло синьо плътни завеси с метален принтом от фолио в грах.Украсете прозорците си тези стилни плътни завеси с игриво метален дизайн на точки.Детайли на опаковане : Във всяка опаковка включва 2 светло синьо плътни завеси с метален принтом от фолио в грах. Тип заглавие : Задна раздела / джоб за мряна.Освен това, в нашия метален повторенията използва модерна технология за печат, за да се гарантира устойчиво на цветовете и издръжливост на печат върху фолио. Размер : 52 х 63"; 52 "x 84"; 52 "x 95". Материал : Висококачествена затемненная плат от фолио с метален принтом на точки. Тип заглавие : Задна раздела / джоб за мряна.Тройната тканая плат може максимално да се защити от въздействието на външен студен вятър по време на гледане на домашен филм вечерта, когато ще ги използвате в хола.Атрактивен лъскав принт под формата на кръг от фолио ще донесе в дома ви нотка на изтънчен цвят и текстура.Моля, незабавно се свържете с нас в рамките на 12 часа, ако имате някакви проблеми.Идеален за вашата спалня, хол, кухня, хол, апартаменти в хотел или на всякакви други прозорци.Универсален външен вид ще съответстват на най-различни стилове интериор. Тип заглавие : Задна раздела / джоб за мряна.

Клиентите също го харесват..