• Ново
Коледна Украса под формата на кучешки лапи, Персонални Лични Орнаменти, Изрязани с Лазер Снежинки за Коледна елха, Украса във формата на кучешки лапи (P9, 1 бр.)
zoom_in

Коледна Украса под формата на кучешки лапи, Персонални Лични Орнаменти, Изрязани с Лазер Снежинки за Коледна елха, Украса във формата на кучешки лапи (P9, 1 бр.)

BGN 1.60

Брой продукти
check Налично

Как да поръчате : Попълнете своите данни в раздела "Персонализиране сега" при поръчване, и ще получите единственото по рода си коледна украсаИзборът е ваш, да го правят подходящ за напомняне за всеки специален случай. Той също така е подходящ за изразяване на вашата личност.Как да поръчате : Попълнете своите данни в раздела "Персонализиране сега" при поръчване, и ще получите единственото по рода си коледна украса.Някои други услуги : Ако имате някакви проблеми, моля, не се притеснявайте, можете първо да свържете се с нас, ние обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Красив външен вид, много подходящ за дарения на семейството и приятелите си.Ограничение на брой символи?До 10 символа На какъв език може да се реже?Всички езици Забележка : Всички стилове, показани на снимката, са с цвят на дървото. При подаване на поръчка за покупка можете да попълните своята потребителска информация; 2.Причина : Тази подвесная дървена табела, подходящи за вашата кухня, веранда, на входната врата, на банята, хола, трапезарията, спалнята, мазето, детската стая.Как да се създаде? 1. Ако не можете да попълните своята потребителска информация, можете да ми изпратите на своя персонализирана информация по електронна поща. просто и класически стенно изкуство придава на дома на оживена атмосфера, а окачени панели в ретро стил, изглеждат уникално и приятно.Лесно подвешивается : Дървена табела с въже, готова за подвешиванию, така че да можете лесно да я отборен планкам или крючкам, за да не падна.

Клиентите също го харесват..