• Ново
Срок на годност-Органайзер luckxuan /Багажник За Дома, Кухня, Баня, Рафтове За Съхранение, Подвижни Рафтове, Органайзер за съхранение на Метален Материал, Подвижни рафт?
zoom_in

Срок на годност-Органайзер luckxuan /Багажник За Дома, Кухня, Баня, Рафтове За Съхранение, Подвижни Рафтове, Органайзер за съхранение на Метален Материал, Подвижни рафтове с Колела, Многофункционални Рафтове

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Спецификация : 4 слоя Цвят, както е показано Материал : неръждаема стальразмер : 71*34*122 см1Цельностальная конструкция за съхранение на промишлена сила.Цельностальная конструкция за съхранение на промишлена сила. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Полк снабдена с колела за лесно преместване.Полк снабдена с колела за лесно преместване. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.С отлична устойчивост на корозия и окисляване, той също е добър избор за съхранение на кухненските прибори или сухи храни.С отлична устойчивост на корозия и окисляване, той също е добър избор за съхранение на кухненските прибори или сухи храни.5-слойный скоба за багажник е с височина 122 см, дължина 71 см и ширина 34 виж На всеки рафт по 2000 паунда. В снимките на продукта не са включени елементи, с изключение на полици за съхранение.5-слойный скоба за багажник е с височина 122 см, дължина 71 см и ширина 34 виж На всеки рафт по 2000 паунда.

4 layers:
Color as shown:
Material:
stainless steel
Size:
71*34*122cm
1. Please check the size and color before buying.:
2. Product photos do not include items other than storage shelves.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to some errors in manual measurement, please refer to the actual product, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :

Клиентите също го харесват..