• Ново
Защитно фолио за тъчпада Puccy 2 бр., съвместима със защитен калъф за тъчпада HP EliteBook x360 1030 G2 13,3 от TPU (не закалено стъкло / без защитни фолиа за екрана)
zoom_in

Защитно фолио за тъчпада Puccy 2 бр., съвместима със защитен калъф за тъчпада HP EliteBook x360 1030 G2 13,3 от TPU (не закалено стъкло / без защитни фолиа за екрана)

BGN 5.19

Брой продукти
check Налично

Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Подробна информация за продукта : 1. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запишете вашето устройство е напълно ново.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява.

Клиентите също го харесват..