• Ново
Множество Кошница За Пазаруване в Бохемски Стил с Геометричен Дизайн във формата На Цвете, Преносими Сгъваеми Чанти за Пикник, Кошница за Дрехи, Чанта За Пазаруван?
zoom_in

Множество Кошница За Пазаруване в Бохемски Стил с Геометричен Дизайн във формата На Цвете, Преносими Сгъваеми Чанти за Пикник, Кошница за Дрехи, Чанта За Пазаруване

BGN 9.97

Брой продукти
check Налично

Плат Оксфорд 300 D 【Множество и дългогодишна】 Едно множество пазарска чанта се равнява на използването на пластмасови опаковки за рециклиране над 1000 пъти. Здрава каишка за ръка, удобен за носене 2.Това може да бъде кошница за пазаруване или кошница за съхранение вкъщи. 【Голям капацитет】 22,0x12,6x11,4 инча / 56x29x32 виж Голяма чанта-кошница за покупки позволява на пакет храна, напитки и всички необходими елементи, когато пазарувате или играете. 【Многоцелеви】 Тази кошница е подходящ за използване като кошница за пазаруване, ланча, пикник или кошница за съхранение на продукти, играчки или други предмети от бита, кухненски принадлежности и други дребни елементи. Четири опорни стълба, поддържащи кошница за пазаруване и след инсталацията, чантата запазва формата си и остава отворена в изправено положение Характеристики : Голям капацитет, сгъваема, защита на околната среда, лека и удобна за носене, здрава и трайна, супер практично, всички видове специален дизайн за практически живот.Подходящ за пазаруване, пътуване, къмпинг и други дейности.Приложение : идеален за семейни излети, пътуване, къмпинг, плажове, пикници, супермаркети, магазини за хранителни стоки, кухни, риболов, автомобилни багажников, книжарници и други случаи.

Клиентите също го харесват..