• Ново
Знамена на световното Първенство по футбол през 2022 в Катар, Ръчно Международен флаг 32 страни, Малки мини Знамена с кръгла горна част, Националните флагове, Мини-Ръч?
zoom_in

Знамена на световното Първенство по футбол през 2022 в Катар, Ръчно Международен флаг 32 страни, Малки мини Знамена с кръгла горна част, Националните флагове, Мини-Ръчни Знамена, Пособия за Декорация на партита за Паради,

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

съдържа националните флагове на всички 32 отбора на световното първенство, което ще се проведе от 21 ноември до 18 декември 2022 годинаТози флаг с флаговете на световното Първенство по футбол през 2022 г.⚽【Знамена на световното първенство по футбол през 2022 г. Този флаг и с флага на световното Първенство по футбол е идеална за декорация и честването на турнири и мачове на световното Първенство по футбол. Общата дължина на струнен хартата е 393 инча / 10 м. ⚽【Висококачествен плат】 Изработени от висококачествен полиестерен плат, нашите струнни знамена uv устойчиви, така че те могат да запазят по-ярък цвят в продължение на дълго време. Ръчни знамена 5,5 x 8,3 инча / 14 х 21 cm, пластмасова пръчка 30 см / 11,8 инча.Може да се използва за привличане на вниманието на потребителите, украса на места и рекламни дейности на фестивали, търговски изложения и други събития, създаване на оживена атмосфера., ⚽【Широко се използва】 Може да се използва за класации, партита, световно първенство, на спортни събития, международни фестивали и е идеално за декорация на дворове, тези банери са идеални за декорация.Благодарение на двустранно проникване две страни на този банер не са разлика в цвета. ⚽【Размер】 Индивидуални знамена на световното Първенство са с размери 5,5 х 8,3 инча / 14 х 21 вж. в Катар】 на световното Първенство по футбол през 2022 година в Катар ще се проведе от 20 ноември до 18 декември 2022 година.Покажете подкрепата си за началото на турнира World Cup с помощта на това красиво оформена банер и потопете се в изправен игра!. съдържа националните флагове на всички 32 отбора на световното първенство, което ще се проведе от 21 ноември до 18 декември 2022 година.

Клиентите също го харесват..