• Ново
Alipis 2 бр. Органайзер за Баня, Рафтове за Електрически Съхранение, Начална Стойка, Държач за Четка за зъби за Организаторите, Слотове за Рафтове, Стоманена Стенни Пас?
zoom_in

Alipis 2 бр. Органайзер за Баня, Рафтове за Електрически Съхранение, Начална Стойка, Държач за Четка за зъби за Организаторите, Слотове за Рафтове, Стоманена Стенни Паста за зъби, Стенен монтаж Опаковка от Неръждаема

BGN 11.20

Брой продукти
check Налично

Стенен държач за четка за зъби - Прозрачен държач за четка за зъби е изработена от неръждаема стомана.Никакви тренировки не се изисква.Срок за паста за зъби от неръждаема стомана - 4 слота лесно се поставят на вашата четка или паста за зъби, животът става по-спокойна. - В съответствие с вашите истински нужди, можете да сложите обикновени четки за зъби, гребени, средства за измиване и четка за грим в този държач за четка за зъби.Никакви тренировки не се изисква.Стенен държач за четка за зъби - Прозрачен държач за четка за зъби е изработена от неръждаема стомана.Лесно се прикрепя към всеки настенному семейно притежателя за четка за зъби.Пратката включва 2 х притежателя за четка за зъби Характеристики -Размер : 18,00x6,00x7,20 см/7,07x2,36x2,83 см Поставка за паста за зъби. - Предпочитаният материал, а дори и във влажна среда, може да бъде рафт за паста за зъби от неръждаема стомана.ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ -Държач за електрическа четка за зъби от неръждаема Стомана, 4 Слота, Поставка за съхранение на четка за зъби. - Цвят : Сребрист опаковка на паста за зъби.РАФТОВЕ ЗА ПАСТА за зъби - Прекрасен дизайн, тя е съчетана с много стилове, аксесоари за дома.ПОСТАВКА за ЧЕТКА за ЗЪБИ - Лесен за инсталиране и използване на обратната страна на лепило. осигурява стабилност и издръжливост, които не е лесно да се прекъсне.ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ -Държач за електрическа четка за зъби от неръждаема Стомана, 4 Слота, Поставка за съхранение на четка за зъби. - Модерна поставка за четка за зъби от неръждаема стомана.РАФТОВЕ ЗА ПАСТА за зъби - Прекрасен дизайн, тя е съчетана с много стилове, аксесоари за дома. - Ultralight тегло и компактен размер, но достатъчно просторни, за да настанят четка за зъби и паста за зъби, в магазините за паста за зъби.

Клиентите също го харесват..