• Ново
Ъглова етажерка UPKOCH Въртящата Многопластова Кухненска Количка За Съхранение: Кошница за съхранение на плодове И Зеленчуци Полк Етаж 3 Нива Домакински Стойка за Съ?
zoom_in

Ъглова етажерка UPKOCH Въртящата Многопластова Кухненска Количка За Съхранение: Кошница за съхранение на плодове И Зеленчуци Полк Етаж 3 Нива Домакински Стойка за Съхранение, за Кухнята, за Хола Пластмасови Стелажи

BGN 15.66

Брой продукти
check Налично

поставка за бутилки с подправкиКошница за плодове количка.поставка за бутилки с подправки.Катящаяся пазарска количка.Също така може да бъде детска количка за играчки, лесно перемещаемой, проста и удобна за вашия дом.Органайзер за зеленчуци. Може да бъде преместена по всяко време, удобна за почистване на дъното на пода. поставка за бутилки със сос.Продуктът е изпълнено с глоба изработка.Органайзер за зеленчуци.Продуктът е изпълнено с глоба изработка.Можете да поддържате дома си в ред с помощта на тази солидна кошници за съхранение, подпомагащ да съхранявате и подреждате вашите малки предмети.Катящаяся пазарска количка.Също така може да бъде детска количка за играчки, лесно перемещаемой, проста и удобна за вашия дом. поставка за бутилки със сос.Можете да поддържате дома си в ред с помощта на тази солидна кошници за съхранение, подпомагащ да съхранявате и подреждате вашите малки предмети.Се използва и като кошница за съхранение на кухненските прибори, стеллажа за съхранение на книги или кошница за съхранение на тоалетни принадлежности в банята.Се използва и като кошница за съхранение на кухненските прибори, стеллажа за съхранение на книги или кошница за съхранение на тоалетни принадлежности в банята.

Клиентите също го харесват..