• Ново
Комплект адаптери за ударни контакти НМА от 9 части, който има 1/4 , 3/8 и 1/2 | Адаптер с 3, 6 и 12, Адаптирующий вашата тренировка винт пистолет към гайковерту с висок въртя?
zoom_in

Комплект адаптери за ударни контакти НМА от 9 части, който има 1/4 , 3/8 и 1/2 | Адаптер с 3, 6 и 12, Адаптирующий вашата тренировка винт пистолет към гайковерту с висок въртящ момент.

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

? Изискана опаковка: Оборудван с черна холщовой чанта, всяка спецификация внимателно поставен в комплект, удобен за переноске и съхранение, изискана опаковка, най-добрият подарък пакет за инструменти за мъже ? Точното производство: Той е направен на высокоточном машината за студена кацане, всеки быстроразъемный прът е точен мащаб, първата край быстроразъемного свързването на прът оборудван подпружиненным стопорным топка за осигуряване на фиксиране на быстроразъемного свързването на прът на електрически бормашини. ?Здрав : Изработен е от термообработанной хромованадиевой стомана, с черна фосфат обработка на повърхността, висок въртящ момент, висока твърдост и лесно се поддава на корозия. ? Изискана опаковка: Оборудван с черна холщовой чанта, всяка спецификация внимателно поставен в комплект, удобен за переноске и съхранение, изискана опаковка, най-добрият подарък за инструменти за мъже. Оборудван с черна холщовой чанта, всяка спецификация внимателно поставен в комплект, удобен за переноске и съхранение, изискана опаковка, най-добрият подарък за инструменти.?Здрав : Изработен е от термообработанной хромованадиевой стомана, с черна фосфат обработка на повърхността, висок въртящ момент, висока твърдост и лесно се поддава на корозия. ? Широко приложение: основно се използва за ремонт, декорация на дома или техническо обслужване, но също така да отговаря на вашите нуждите в създаването на собствените си ръце. ? Широко приложение: основно се използва за ремонт, декорация на дома или техническо обслужване, но също така да отговаря на вашите нуждите в създаването на собствените си ръце.

Клиентите също го харесват..