• Ново
YFQHDD 20 групи Черно Туманоуловитель С Преминаването Запотеванием Висящи Комплекти Пръскачки 4/7 Мм Маркуч Распылительная Дюза За Пръскане на Въздуха Системата за За?
zoom_in

YFQHDD 20 групи Черно Туманоуловитель С Преминаването Запотеванием Висящи Комплекти Пръскачки 4/7 Мм Маркуч Распылительная Дюза За Пръскане на Въздуха Системата за Замъгляване на Напояване

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Лесна инсталация, водосберегающие характеристики! Спецификация на продукта : Размер на свързване : 4/7 мм Материал на маркуча : ABS-пластмаса Работно налягане : 1,5-3 кг Обхват на пръскане : диаметър 1,8-2,2 м Разход на потока : 35-40 л / ч Посоката на пръскане : 360 градуса На всеки комплект са включени продукти : Спрей с преминаването запотеванием : 1 бр.Приложим обем : Широко се използва за напояване на тревни площи, детска градина, двор, цветя, дървета, плодова градина, зеленчукова градина, оранжерии и др. 4 изхода за вода, равномерно разбрызгивайте.Обичайния домакински натиск на вода, за да си вършат работата!.4 изхода за вода, равномерно разбрызгивайте. Отделни бодли : 1 бр.Обичайния домакински натиск на вода, за да си вършат работата!.Следвайте пръскане на вода, образование на водната мъгла, тогава температурата ще се понижава. Антикапельный : 1 бр.Лесна за инсталиране, свалящ се накрайник за лесно почистване.Външния вид на продукта : Изработен е от висококачествена пластмаса, може да се използва с маркуч с диаметър 4/7 mm.поливане растения, инсталиране напоителна глави за поливане на тревни площи, Регулируем Медни дюза за мъгла, въртяща се на 360 градуса.

Connect size:
4/7 mm hose
Material:
ABS plastic
Work Pressure:
1.5-3kg
Spray range:
1.8- 2.2m diameter
Flow Rate:
35-40L/H
Spray direction:
360 degrees
Each set includes products:
Cross Misting sprayer:
1 Pcs
Anti-drip:
1 Pcs
Single barbs:
1 Pcs
Heavy hammer:
1 Pcs
4/7 mm hose:
47-50 cm
Packing:
20 set
Feature:
4 water outlets, spray evenly :
Easy to install, removable nozzle for easy cleaning :
Atomization water mist effect, good water-saving effect. :
Applicable scope:
Widely used for irrigate lawn,nursery,backyard,flowers,trees,orchard,garden, greenhouse ect. Make water atomization, the formation of water mist, then temperature will be reduced.:
watering plants Lawn Irrigation Sprinkler Heads Adjustable :
Copper Mist Nozzle 360 Degree Rotating :

Клиентите също го харесват..