• Ново
Защитен калъф за десктоп триони, Защита на работния плот на трион от прах 4-10 см с Разделительным нож, Универсален Прахоустойчив калъф от прозрачна пластмаса - за по?
zoom_in

Защитен калъф за десктоп триони, Защита на работния плот на трион от прах 4-10 см с Разделительным нож, Универсален Прахоустойчив калъф от прозрачна пластмаса - за повечето настолни циркуляри по също е отличен дърводелец

BGN 11.48

Брой продукти
check Налично

Защитен калъф на работния плот на трион 【За сигурност】- Тази настолна трион е оборудван с предпазен калъф, чрез който праха и мръсотията вече не ще бъде лесно да падне върху острието. 【【Здрав】 - Изработен от висококачествен акрил материал, защитен калъф лесно е деформирал и е много издръжлив при продължително използване.Универсален защитен калъф за десктоп триони с диаметър от 4-10 см и други триони. 【【Здрав】 - Изработен от висококачествен акрил материал, защитен калъф лесно е деформирал и е много издръжлив при продължително използване. 【Висока ефективност】- Т-образен нож за разделяне на материала прави работата много по-удобно и повишава ефективността. 【【Лесно да се наблюдава】 - Прозрачна конструкция осигурява ясен преглед на работа вътре в защитния своята практика. 【【Лесна инсталация】- Лесен монтаж спестява време и разходи за труд, както и подходящи за настолни циркуляри с диаметър от 4-10 см. 【За сигурност】- Тази настолна трион е оборудван с предпазен калъф, чрез който праха и мръсотията вече не ще бъде лесно да падне върху острието.Дозиращият инструмент е полезна при обработка на дърво.Практични детайли за инструменти за работници, правят машина за по-дълготраен.

Клиентите също го харесват..