• Ново
Честит Ден на Майката И Декорация във формата на Синьо Венец, Керамични Окачени Декорация, Подарък за Деня на Майката, Овална Декор, Висящи Украшения за Празника Де?
zoom_in

Честит Ден на Майката И Декорация във формата на Синьо Венец, Керамични Окачени Декорация, Подарък за Деня на Майката, Овална Декор, Висящи Украшения за Празника Декор

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Забележка : Ефектът на показване на изображенията е показан само за сведение, а крайният ефект зависи от реалния продуктНашите прекрасни декорации в състояние да дари усмивка на вашето семейство и приятели.Забавни и запомнящи се подаръци за деня на майката, за съседите си, семейство, членове на църквата.Ярък модел, необходим за фестивала. ?Това керамично украса с телена червена линия е идеална за украса на коледната елха, на прозореца или врати. ?Размер : Около 3 инча (7 см) в диаметър. ? Гаранция за качество : ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ?Това керамично украса с телена червена линия е идеална за украса на коледната елха, на прозореца или врати. ?Луксозна оригинална декорация благодарение на своя дизайн и ярки цветове, това е украса на паметта ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, ден на майката.За продукта Керамично подвесное украса с телена червена линия, което може да се окачи на коледни елхи, хладилници, врати, прозорци, стена или където пожелаете като украса.?Размер : Около 3 инча (7 см) в диаметър. ?Луксозна оригинална декорация благодарение на своя дизайн и ярки цветове, това е украса на паметта ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, ден на майката.

Клиентите също го харесват..